ثبت شرکت :

به طور حتم در زندگی روزمره ما پیشامدی از قبیل همکاری با دوستان و اشنایان به صورت شفاهی رخ داده است . که طبق قوائد و قوانین که ما بین خود توافق شده همکاری اغاز شده است .

حال برای اینکه تمامی تعهدها فرم اداری و قانونی به خود بگیرد و شراکت نو پا اغازی بهتر و پر توان تر داشته باشد و برای همکاری با شرکت ها و اشخاص  همکاری بهتری داشته باشد توافق طرفین را طبق یکسری تعهدنامه شرکت ( اساسنامه ) به امضا شرکا میرسانیم و تحویل سازمان ثبت شرکت شود تا در روزنامه اگهی و ثبت شود .این تعهدهای به امضا رسیده شرکا طبق قوانین و قواعد ( شرکت ) نام دارد .شرکت شخصیت حقوقی داشته و جایگزین شخصیت حقیقی میگردد و از اعتبارات قانونی برخودار است .

شرکت از لحاظ لغوی به معنای شریک شدن در کاری که از اجتماع ۲یا چند نفر به صورت شریک،سهامدار یا موسس در قالب یک قرارداد رسمی تشکیل می شود.
اولین سوالی که برای متقاضیان پیش می آید این است که هدف از ثبت شرکت چیست؟!
طبیعتا ثبت شرکت مثل تمام امور دیگر مزایا و معایب دارد که مهم ترین مزایای ثبت شرکت این است که فعالیتتان به شکل قانونی و‌رسمی دنبال میشود که باعث اعتبار کسب و‌کارتان میشود.
همچنین شما با یک شرکت به عنوان شخصیت حقوقی به راحتی میتوانید در مناقصات ،مزایده شرکت کنید و به راحتی از بانک وام و تسهیلات دریافت کنید.
همچنین شما برای اخذ نمایندگی های مجاز و‌ اخذ شعبه های قانونی در داخل و خارج نیازمند ثبت شرکت هستید و میتوان  از معایب ثبت شرکت به ضرورت پرداخت مالیات و حقوق کارگران بر اساس قانون اشاره کرد.
بعد از گفتن مزایا و‌معایب شرکت و تصمیم‌بر ثبت شرکت میرسیم به انواع شرکت:

انواع شرکت در ایران :

شرکت های تجاری در ایران به هفت قسم تقسیم می شوند (طبق ماده ۲۰ قانون تجارت):
1 . شرکت سهامی خاص 
2 . شرکت مسئولیت محدود 
3 . شرکت تضامنی 
4 . شرکت مختلط غیرسهامی 
5 . شرکت مختلط سهامی 
6 . شرکت نسبی 
7 . شرکت تعاونی تولید و مصرف

✅ مسئولیت محدود:
شرکت مسئولیت محدود، از حداقل دو نفر تشکیل میشود که در زمینه امور تجاری فعالیت می­کنند و به صورت نا محدود ثبت میشود 

✅ سهامی خاص:
شرکت سهامی خاص با تعداد ۵نفر تشکیل میشود ۳نفر اعضای اصلی ۲نفر بازرس اصلی و علی البدل که بازرسین هر سال و اعضای هیات مدیره هر دوسال تمدید می شود و۳۵٪ از سرمایه اولیه ان به مدت دو هفته بلاک میشود 

✅ تضامنی:
شرکت های تضامنی از لحاظ ساختاری عین شرکت محدود می باشد و‌برای کسانی مناسب هست که شرکت های خانوادگی با ذکر نام و فامیلی داخل نام شرکت به کار ببرند و با موضوع صرافی ثبت کنند که واجد شرایط بانک‌مرکزی باشد.

✅ شرکت تعاونی تولید:
شرکتی است که با موضوع مربوط به کشاورزی، دامداری، دامپروری، پرورش و صید ماهی، شیلات، صنعت، معدن، عمران شهری و روستایی و عشایری و نظایر اینها فعالیت می‌نماید

✅ شرکت تعاونی توزیع:
شرکتی است که در امور مربوط به تهیه و توزیع کالا، مسکن، خدمات و سایر نیازمندیهای اعضاء فعالیت می‌نماید.

✅ شرکت تعاونی عام :
شرکتی است که عضویت در آن برای همه آزاد می‌باشد و موسسین یا شرکت باید برای تأمین قسمتی از سرمایه اولیه و یا افزایش سرمایه شرکت سهام آنرا به عموم عرضه نمایند.

✅ شرکت تعاونی خاص:
شرکتی است که عضویت در آن منحصراً برای گروهی خاص از قبیل : کارگران، کارمندان، کشاورزان، دانشجویان، ایثارگران، زنان، مشاغل خاص و نظایر اینها آزاد باشد 

✅ سهامی عام:
شرکت سهامی عام شرکتی است که عرضه سهام آن به صورت عمومی، امکان‌پذیر است. درواقع، سهم‌های خریداری شده در بورس، غالباً به شرکت‌های سهامی عام تعلق دارند. مالکیت شرکت‌های سهامی عام از طریق سهام آن تعیین می‌شود که عرضه این سهام به صورت عمومی در بورس یا فرابورس صورت می‌گیرد. می‌توان گفت که در شرکت‌های سهامی عام بخشی از سرمایه، از فروش سهام به مردم، تامین می‌شود.
در شرکت سهامی، صاحبان سهام فقط به میزان آورده‌ خود، مسئول تعهدات شرکت هستند.

بعد از توضیح شرکت ها میرسیم به مدارک آن که عموما:

۱-مدارک هویتی اعضا
۲-داشتن حساب کاربری ثنا
۳-شماره تماس به نام 
۴-مدرک تحصیلی حداقل دیپلم (نسبت به موضوع فعالیت تغییر پیدا میکند)
۵-اگر موضوع فعالیت مجوزی باشد ارائه مجوز
۶- پنج نام به الویت بندی ۳سیلاب یا۴سیلاب 
۷-تعیین سرمایه سهام شرکا 

گروه مشاوران ثبت دلتا  با ارائه راهکارهای هوشمند و تخصصی در امور ثبت انواع شرکت سهامی ، با مسئولیت محدود ، تعاونی و موسسات غیر تجاری مسیر نیل به اهداف تجاری شمارا هموار و به عنوان تکیه گاه حقوقی قوی در تمام طول عمر فعالیت اقتصادی شما به صورت شرکتی در کنار شما می باشد .​​​​​​​

 

ثبت شرکت