ثبت برند و انواع برند

کاربران همیشگی ثبت دلتا ، در این مقاله قصد داریم راجب برند و انواع برند صحبت کنیم ، پس تا پایان این مقاله همراه ما باشید .

نمانام یا " برند "  و یا آرم گرافیکی معمولا از یک لوگو تشکیل میشود ولی نسبت به لوگو که اکثریت افراد به اشتباه از آن به عنوان هم معنای برند استفاده میکنند از معنا و مفهوم گسترده تری برخوردار است زیرا شخصیت و هویت کسب و کار شما را تشکیل داده و با به کار گرفتن حس های بینایی و شنوایی افراد مختلف سبب ماندگاری در یاد و خاطره مشتریان و متقاضیان محصولات شما میشود .

ثبت برند و انواع برند

 

شما با داشتن برند خود نوعی محبوبیت برای خود ایجاد کرده که به نوعی برای شما بازاریابی میکند و شما را در سطح کاری خود و در بین عموم مردم و متقاضیان شناسایی و به رشد و همه گیر شدن فعالیت شما منجر میشود .

برند محصول یا یک شی خارجی و قابل لمس نیست بلکه افراد معمولا با استفاده از ابزارهای گوناگون از جمله : شعارهای تبلیغاتی ، فونت های متفاوت ، رنگ های سازمانی ، کارکتر و صوت های گونان ، لوگو و جملات متفاوت و اشکال و تصاویر مختلف برند سازی خود را آغاز کرده و هویت مستقل و متفاتی برای خود در بین رقبا ایجاد میکنند . داشتن یک برند به شما کمک میکند تا افراد بیشتری را به سمت کسب و کار خود جذب کرده و اعتماد مضاعف و بیشتری را برای مشتری نسبت به شما به همراه دارد .

برند سازی شما دائمی و همیشگی بوده و تا زمانی که خود صاحب برند امتیاز آن را واگذار به شخص دیگری نکند ، از بین نخواهد رفت ، بنابراین یک سرمایه گذاری عمری و مطمئن به شمار میرود که صاحب برند میتواند هر زمان که بخواهد آن را انتقال داده و بابت این انتقال از خریدار پول دریافت کند زیرا با عمل انتقال برند شخص مشتریان و طرفداران و سابقه خود را به فرد دیگر ( خریدار ) انتقال میدهد .

برند انواع گوناگونی دارد که هر یک از آنها از معنای خاص و متفاوتی برای فروشنده و خریدار به همراه دارند .  هر کدام از این برندها دارای پیام و مفهومی خاص از برند های دیگر هستند که در بین افراد معمولا فضای رقابتی به وجود آورده و باعث فروش و سود مالی بیشتر برای صاحب برند و گوناگونی و تنوع  برای متقاضی میشود .

 

چرا باید برند داشته باشیم ؟

سود دهی و افزایش درآمد 

جذب طرفدار و مشتریانی خاص و همیشگی

کاهش هزینه های تبلیغاتی برای صاحب برند 

تشخیص و شناسایی محصول شما در بین محصولات دیگر 

ایجاد تمایز در بین همکاران و رقیب های کاری و حرفه ای خود 

جهت افزایش مشتریان ( جذب مشتریان جدید ، حفظ و نگهداری مشتریان گذشته )

کمک به افراد در جهت انتخاب و تصمیم گیری نسبت به  گزینش محصول و خدمات شما 

و صدها مزیت دیگر ...

برند ها انواع متفاوتی داشته و ما به طور کلی 21 نوع برند داریم که افراد در زمینه های کاری خود از آنها بهره مند میشوند : از جمله برندهای شخصی ، اخلاقی ، کشوری و ....

 

انواع برند : 

1 – برند محصول (product brand )
افراد معمولا در طول روز از محصولات مختلفی استفاده میکنند که همه این محصولات اعم از آرایشی ، بهداشتی ، غذایی و... دارای برند خاص خود هستندکه افراد معمولا اقلام مصرفی خود را با آن نام میشناسند .

2 _ برند خصوصی (private brand) 

این گونه برندها معمولا به دلیل یک یا چندین ویژگی خود دارای ارزش بوده و متمرکز بر روی قیمت و مقرون به صرفه بودن آنها نسبت به بازار است .

و معمولا مشتریان نسبت به این برندها حس اعتماد و وفاداری بیشتری دارند .

3 _ برند خدمات ( service brand )

این نوع برند علی رغم شباهت زیادی که به برند محصول دارد ، تفاوت هایی دارد از جمله اینکه قابل لمس نیست و شما فقط با درک و فهم خود به آن واقف هستید زیرا اکثریت خدمات این نوع برند در بستر  اینترنت و وب ارائه میشود نیازهای متقاضیان را برطرف میکنند .

 4 _ برند شخصی (personal brand )

این نوع برند برند افراد و شخصیت آنهاست به عبارتی کاملا خصوصی بوده و با هویت خود شخص دارانده برند ارتباط تنگاتنگی دارد . مانند ورزشکاران و یا بازیگران .

5 _  برند شرکتی ( corporate brand )

یکی از برند هایی که بیشتر در جهت اعتمادسازی و وفاداری مشتریان خود تمرکز میکند . و باعث خریدهای متعدد شخص از این برند و کسب کار میشود .

6 _ برند عمومی ( public brand )

این نوع برند نگاه خاصی به خدمات دولت که به صورت عمومی ارائه میشود دارد مانند گوگل . و این یکی از وجه های تمایز از برندهای خصوصی است .

7 _  برند جامع ( generic brand  )

این نوع برند با زبان عامیانه افراد عجین شده و تلاش میکند در نبود بازار رقابتی ، خود اولین قدم را بردارد .  بعضی از عنوان های تجاری بیشتر توضیحات کارکردی داشته و معمولا بر پایه لوگوی خاصی نیستند . این نوع از نام های تجارتی هم شامل برند تجارتی میشوند .

8 _ برند عوامل سازنده ( ingredient brand )

این نوع برند در ارتباط مستقیم با سایر اجزا بوده و به تنهایی کاربردی ندارند ، زیرا افراد به طور مسقل از آنها استفاده نمیکنند زیرا با قرار گرفتن در کنار سایر اجزاست که معنا و مفهوم پیدا میکنند .

9 _ برند جهانی ( global brand )

این نوع برند صرفا به مرزهای درونی خود اکتفا نکرده و به علت برنامه ریزی صحیح قیمتی ، و شناسایی درست نیاز عموم مردم  ، سهولت در دسترسی و موجو بودن در سراسر دنیا صورت برون مرزی و جهانی به خود میگیرد . تمامی افراد در هر نقطه از دنیا میتوانند از آن استفاده کنند .

10_ برندهای پاک و بی عیب  ( clean slate brand )

این برندها از ثبات دائمی برخوردار نبوده و به صورت موقت و گذران ، برای دوره ای مشخص نیاز افراد را برطرف کرده و تمایلات افراد را مقطعی پاسخگو میباشند . زیرا این نوع برند از استراتژیک و هیچ کدام از قوانین برند حمایت و پیروی نمیکند .

 11 _ برند سرمایه گذار ( investor brand )

این نوع برند معمولا استراتژیک متفاوتی به خود میگیرد و مسائل مالی و سرمایه گذاری را شامل میشود مانند : بازار سهام یا بورس .

12 _ برند مکان ( place brand )

این نوع برند مربوط به یک منطقه خاص و مشخص میشود که افراد آن منطقه آن را به وجود می آورند و برایشان دارای جنبه مالی و سوددهی است مانند : گردشگری

13_  برند ملی ( nation brand )

این نوع برند اکثرا سرچشمه گرفته از آداب و رسم و رسومات خاص یک کشور است که وجود آن ویژگی سبب تمایز آن از دیگر کشور ها میگردد .

14 _  برند سلبریتی ها یا اشخاص مشهور ( celebrity brand )

بیشتر افراد مشهور برای ماندگاری در خاطره و حافظه مردم از این نوع برند استفاده میکنند آنها در حقیقت با استفاده از جایگاه و توانایی های خود و انتشار آنها در فضای اینترنت و فضای مجازی سعی در بیشتر دیده شدن و مورد توجه قرار گرفتن خود دارند .

15 _  برندهای غیرانتفاعی ( NGO )

این گونه برند ها بیشتر جنبه معنوی و اجتماعی دارد و اصولا مادیات را در بر نمیگیرد و شامل اموری مانند : امور عام المنفعه و غیر انتفاعی میشود .

16 _ برند چالشگر ( challenger brand )

این نوع برند معمولا برندهای قوی و بزرگ را به چالش کشیده و با روش های مختلف و متفاوت و به وجود آوردن چالش های گوناگون سعی در رقابت بابرند های قوی بازار میکنند.

17 _ برند عملگرا ( activist brab )

این نوع برند به صورت خیلی واضح وجه تمایز خود را از سایر برندها برای افراد و متقاضیان مشخص کرده و هدفمند میباشند .

18 _  برند اخلاقی ( ethical brand )

تعریف تکنیک ها و فناوری های موجود ، تعهدات کاری و مسائل مهمی همچون محیط زیست و کیفیت محصول و خدمات خود را مدنظر قرار میدهند.

19 _ برند لوکس ( luxury brand )

این نوع برند بیشتر برپایه کیفیت و اصالت کالا و خدمات بوده و مشتریان بیشتر ازجنبه مادی ، شهرت کالا  و پرستیژ اجتماعی آن را در نظر میگیرند به گونه ای که سبک زندگی مصرف کننده را شامل میشود .

20 _ برند کارفرما ( employer brand ) 

این برندها در حوزه هایی مانند استخدام و جذب نیروهای مفید و با استعداد تاثیر بسزایی داشته و اهمیت آن در این است که نیروهای انسانی از توجه و دقت بیشتری نسبت به نیروهای دیجیتال مارکتینگ برخودار باشند .

21 _  برند دینی یا آیینی ( cult brand )

این نوع برند هم دارای حامیانی هستند که به صورت سرسختانه و تعصبی در جنگ و ارتباط تنگاتنگ برای کسب رتبه و جایگاه بهتر هستند و هم افرادی که بیشتر از توجه بر روی مشتری توجه بر روی هوادار و افراد کرده و با صداقت عمل میکنند و از داشته های خود لذت برده و به ]نها اکتفا میکنند . 

انواع برند

logo
میدان توحید ، نصرت غربی ،کوچه گلفام ،کوچه بیژن ،پلاک 14

مشاوره از طریق واتساپ

تماس تلفنی

تماس با ما

تلفن ثابت : 02166941942
ایمیل : sabte.delta@gmail.com
آقای رامبد خجسته پور :  09122026597
آقای روزبه خجسته پور :  09124061323